Liberty napisał(a):Byłam na "Flow" - cudny film i na "Nosferatu" i ....mam przemyślenia. Ale nie wiem czy warto się uzewnętrzniać.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
cedar napisał(a):Liberty napisał(a):Pytałaś o "Babygirl" - początek był spoko, dobre napięcie i rozpracowywanie sytuacji, ale... jak już oboje kiwnęli główkami, że tak, ok, idziemy do łóżka, to mój poziom żenady furnął w sufit. Sceny między nimi były imho nieangażujące i raczej wywoływały śmiech politowania (cała sala się śmiała) niż to co chcą nam wmówić krytycy - że film jest jakiś super odważny i przełamujący tabu. W życiu - jest nudny i drewniany. I niesmaczny. I niewiarygodny, bo za nic w świecie nie uwierzę, że Antonio Banderas nie jest w stanie zaspokoić kobiety.
W dodatku Kidman... nie krytykuję ludzi za poprawianie urody, zresztą wiem jak to jest jak człowiek chce z jakiegoś powodu iść pod nóż. Jestem za, na maksa, wszystko jest dla ludzi. Ale kurczę, to dobra aktorka, a jest tak ponaciągana, że traci możliwość ekspresji. Usta jej się już chyba nie domykają.
Chłopak, który grał u jej boku ma za to szansę na świetną karierę - ma w sobie niesamowity magnetyzm i przyciąga wzrok.
Do momentu zacieśnienia relacji film był naprawdę dobry, pomyślałam nawet wtedy, że gdyby seria o Greyu podeszła do sprawy poważnie, to tak powinna wyglądać. Ale później... meh...

ale ostatni Kapitan Ameryka był... no, scenariusz leżał...).
tu mnie pozytywnie zaskoczyło wreszcie odmienne użycie przemocy w tzw. trzecim akcie (ok, nowy CA też juz wskazywał, że sie trochę ogarniają... Wreszcie). No ok, zwiastun zapowiadał większą bezsensowną rzeźnię po prostu. Ja już trochę nie mogę (a propos dlatego brnę przez The Last of Us).
.cedar napisał(a):Jak to co robić? Iść i zobaczyć, fajna rozrywka.
Nie wiem, co mówią twórcy nowego "Supermana", ale trailer wyglądał jak origin + superpies.
PS "Tron" i u mnie pokazali, ale:
1. Nie widziałam pierwszego "Tronu"
2. W ogóle mnie to nie kręci
3. Jared Leto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości