43. Książka z wdową/wdowcem
Sprawa lorda Rosewortha Małgorzata Starosta
gosiurka napisał(a):Karina ogólnie ok, pierwsze 100 stron czytają się same, potem moment nudniejszy, gdy poznaje nowy świat Bestii Cienia, ale się rozkręca. Ogólnie książka dość ciekawa, w szczególności pod koniec, ale problemem była dla mnie główna bohaterka,Spoiler:
Karina32 napisał(a):gosiurko - a możesz coś powiedzieć o tej książce? Jaymin Eve - Odrzucona
gosiurka napisał(a):Karino na fb" Fantastyka na luzie "jest podsumowanie jednej dziewczyny świetnie to zrobiła. Podsumowanie zmarnowany potencjał.
kejti napisał(a): słyszałam złe opinie o tym, odpuszczamtłumaczenie też ponoć na bakier
aż dziw bo opinie na GR dobre
pannazlosnica napisał(a):Książka z czerwoną okładką
"Twój na zawsze" Abby Jimenez
To mi bardzo zapadło w serduszko, ujmujący bohaterowie, jest i zabawnie i wzruszająco. Taka ciepła książka
pannazlosnica napisał(a):Książka z czerwoną okładką
"Twój na zawsze" Abby Jimenez
To mi bardzo zapadło w serduszko, ujmujący bohaterowie, jest i zabawnie i wzruszająco. Taka ciepła książka
pannazlosnica napisał(a):Sceny seksu nie są jakieś bardzo ostre, jeśli czytałaś coś od Lynn Painter albo Emily Henry, to bardziej w takim stylu.
Ale są poważne tematy: depresja, zaburzenia lękowe. Jak dla mnie minimum 16+
Powrót do Wyzwania czytelnicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość